Magáról a projektről

Magáról a projektről


Hogy jött létre ez a projekt? Miért a papír és a lámpák?

 

Sok éves kísérletezés után kötöttem ki a papír, pontosabban a papírpép mellett. Fontos számomra a környezettudatosság, az alkotás szabadsága, és ez az anyag mindkét igényemet tökéletesen kielégíti. Jó érzés újat alkotni, új életet lehelni valami régibe, amit már kidobásra szántak. Az pép könnyen alakítható, így csak a képzeletem szabhat határt a formáknak.

Lakberendezőként az a tapasztalatom, hogy sajnos nincs kellő figyelem fordítva a világításra. Pedig ugyanúgy, ahogy egy fantasztikusan jól megkomponált teret a hanyag világítás tönkretehet, egy gondosan kiválasztott, szép lámpa megkoronázhat. Ezért fordultam a lámpa tervezés felé. Szeretem az egyediséget, amikor egy tér és a benne lévő tárgyak száz százalékosan a használójukat képviselik. Épp ezért minden termékem teljesen egyedi és megismételhetetlen. Biztosan soha nem fogok tudni két ugyanolyan lámpát készíteni.

 


 

A misszióm fontos része, hogy termékeimmel színt vigyek az otthonokba, ezzel is arra biztatva az embereket, hogy merjenek mások lenni, kilépni az átlagosból, megszokottból. Legalább ilyen fontos a választás szabadsága, az alakíthatóság is: a projekt lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki megélhesse a kreativitását és megalkothassa a számára legmegfelelőbb lámpát!

 

Válogass jelenlegi termékkínálatomból vagy keress meg egyedi megrendelés esetén!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük