fbpx

Inspiráció – comic vonal

Inspiráció – comic vonal

 


 
Kíváncsiak vagytok, miből merítek ihletet, hogy alakul ki a design és a színek?

 

 Általánosságban elmondható, hogy nagyon sok minden van egyszerre a fejemben, amit meg szeretnék valósítani vagy kipróbálni. Az ötletek az esetek többségében csak úgy szembejönnek velem – akár az utcán, interneten, pinteresten -, és mint egy villámcsapás belém hasít, hogy “Úúúúú, ez milyen jól nézne ki lámpa formájában is! Ezt ki kell próbálnom…” Hatással vannak rám az aktuális trendek is, de mindig kicsit a magam feje után megyek. Nem szeretek beállni a sorba, és azt csinálni, amit a divat diktál – ha nem tetszik. Vannak az életemben állandó elemek, amik utána szépen belefolynak a stílusomba is, és ezáltal a lámpáim designjába is – de ettől lesznek igazán egyedi “Artnes – My Paper Projects” lámpák! Ezek az elemek az élénk színek, a trópusi motívumok – egyszerűen imádom a hatalmas leveleket és színes virágokat -, és a pop art.

 


 

 A véletlennek és egy nagyon jó barátomnak köszönhető a comic vonal, és persze a pop art iránti szeretetem miatt gyorsan jöttek az újabb és újabb ötletek! Elkészült ez a lámpa, és amikor megmutattam a barátomnak beugrott neki,hogy ez nagyon hasonlít Deathstroke(a Zöld Íjjászban gonosz karakter) maszkjára, csak színeiben más. És akkor elindult az ötletelés, hogy mi mindent lehetne még megvalósítani lámpaként, ami ikonikus képregény elem. 

 


 
 
Az egyik ilyen első ötlet – ami azóta formát is öntött – Amerika Kapitány pajzsa.

 

 

 

Az első koncepció az

volt, hogy a lámpa külső felére kerül a jellegzetes motívum, de mivel függő
lámpáról van szó,
sokkal látványosabb, ha alulról mindig látszik.

 

 

 

A második lámpámat comic témakörben nem mást ihletett, mint maga Batman!
 

 

Ennek a lámpának az elkészítése különösen nagy élmény volt, mert elő kellett venni az összes művészi vénámat és kicsit szobrásznak éreztem magam, ahogy a maszkot formáltam.

Ilyen volt, amíg száradt.

 

Sok ötlet merült még fel: Zöldlámpás, Flash, Thor. Nektek van még ötletetek? Mit látnátok szívesen?

 

 

Ha tetszenek a lámpák, rendeld meg őket!

 

Szerettel  Ági

 

Kövess Facebookon és Instagramon is!

  

Válogass jelenleg termékkínálatomból vagy keress meg egyedi megrendelés esetén!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük