fbpx

Terméktervezés

Terméktervezés

Számomra nagyon fontos, hogy lakberendezőként ne csupán a kereskedelemben megtalálható termékekből válogatva alkossak otthonokat, hanem saját, egyedi tervezésű tárgyaimmal teremtsek maradandót ügyfeleim számára.
Papírpépből készült lámpákat és falpanelokat készítek, akár egyedi megrendelésre is! Nézz körül a jelenlegi kínálatomban!

A lámpáim papírpépből készülnek. Azért a papír, mert fontos számomra a környezettudatosság, az alkotás, hogy új értelmet adjak egy-egy kidobásra szánt anyagnak, tárgynak. Rengeteg papír vesz körül napjaim során - az irodában, otthon a banki levelek, szóróanyagok - ezáltal könnyen beszerezhető alapanyag. A technikából adódik, hogy soha nem készül két ugyanolyan termék, mindegyik teljesen egyedi!  Egyik legfontosabb jellemzője a termékeknek a szabadság és a variálhatóság. A lehetőség, hogy mindenki szabadon a saját ízlése szerint állítsa össze a lámpa színkombinációit. Nincs semmi kőbe vésve, az elemek cserélhetőek, változtathatóak. Szeretek élénk színeket és a geometrikus mintákat alkalmazni.

2színű_háttér
IMG_20161026_230219
IMG_20161027_223153

Ha van saját elképzelésed, és teljesen egyedi lámpát szeretnél, keress fel, együtt megálmodjuk és elkészítem neked!