fbpx

Save the date: 09.24-26 S/alon Budapest

Mi is ott leszünk!

Az ország legnagyobb enteriőrdesign rendezvényén idén mi is ott leszünk.

SAVE THE DATE

2021.09.24-26 Budapest Sportaréna

De mi is pontosan a S/alon Budapest, és mi teszi olyan különlegessé?

Olyan mintha egy magazin oldalai között járnánk!

Egy olyan kiállítást álmodtak meg, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken. Az ember nem egy expon nézelődik a hagyományos standok között, hanem jól átgondolt és megtervezett enteriőr részletekben gyönyörködve inspirálódhat a legújabb trendek és termékek széles kínálatából.

Különlegesen megálmodott terek, egyedi hangulat jellemzi az eseményt.

IMG_6599

Mi is izgalmas standdal készülünk, egy nagyon jó kis csapattal. A terveket nem árulhatom el, gyeretek ki személyesen és nézzétek meg élőben! Biztosíthatlak benneteket, hogy megéri, mert sok újdonságot itt fogunk először élőben bemutatni.

Amit megoszthatok, hogy standunk nem mindennapi dekor falfestését Fodor Orsi (fodororsidekorfal.hu) fogja megvalósítani.

A falfestéket a Nemiskacatos (https://nemiskacat.hu/) lányok biztosítják. Ők a forgalmazói az Annie Sloan márka alatt futó Chalk Paint™ krétafestéknek. Ezt a krétafestéket a nagyközönség főként a bútorfestés kapcsán ismerheti. De amit sokan nem tudnak, hogy Annie Sloannak falfestékei is vannak! Így szakítva a megszokottal, Annie Sloan Falfestéket fogunk használni, amelyet gazdag pigmentáltság jellemez. Szeretnénk standunkon nektek megmutatni az Annie Sloan festékek teljes palettáját mind a bútorokon, mind pedig a falon! Figyeljétek a következő blogbejegyzést, ahol bővebben bemutatom a lányokat és az Annie Sloan kréta- és falfestékeket (https://anniesloan.hu/).

Íme egy kis ízelítő, hogyan is készülünk erre az eseményre.

De a sor még nem ért véget...ha már Annie Sloan krétafesték, akkor a festett bútorok sem hiányozhatnak. "Az Asztalom" műhely tehetséges bútorfestő művészeinek - Erikának és Andinak - szó szerint mesés bútorai fogják standunk hangulatát emelni. (https://www.azasztalom.hu/)

Az otthonosságot a Berber Budapest marokkói szőnyege biztosítja. Természetesen itt is rendhagyó szőnyeget választottunk, nem a megszokott berber mintát.

37160919_1731616496893512_1912004493969457152_n

Miért is éri meg személyesen is kilátogatni az eseményre?

Mert találkozhatsz velünk személyesen és kérdéseidre azonnal választ kaphatsz. Betekintést kapsz a különböző termékcsaládjainkról.

Ha építkezel, felújítasz hozzd magaddal az alaprajzot, esetleg fotókat és kiválogatjuk, összeállítjuk a számodra legmegfelelőbb darabokat. A S/alon-on megrendelt termékekre kedvezményt biztosítunk.

És nem utolsó sorban egy kis nyereményjátékkal is készülünk: látogass ki hozzánk! Készíts egy fotót a standunk kedvenc részéről/termékéről! Kommenteld be a megadott Facebook postunk alá! És nyerj egy vásárlási utalványt!

Az eseményről potos információkat az alabbi Facebook eseményre kattintva találsz.

További érdekes tartalmakért és inspirációkért kövess minket Facebookon illetve Instagramon

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top