fbpx

Együtt a S/alonon: Bemutatjuk az Annie Sloan festékeket

Találkozzunk a S/alon Budapest kiállításon!

Enikővel és Tündével 2019-ben találkoztam a S/alon Budapest rendezvényen. Jómagam mindig is szerettem alkotni, saját magam megvalósítani az elképzeléseimet. Már csak ezért is tetszett az Annie Sloan krétafesték - mert az én nevem is ugyanez 🙂 -, mert nagyon felhasználóbarát és könnyű vele dolgozni. Festékét bársonyos, matt hatása miatt nevezte Annie Chalk Paint-nek. Célja az volt, hogy szinte minden felületre tapadjon, így a festés egyszerű és szórakoztató legyen, így szélesebb körbe eljusson az alkotás iránti szenvedélye.

De ami még megragadta a figyelmemet, azok az Annie Sloan falfestékek gyönyörű színei. Erről lentebb olvashattok bővebben.

Mindannyian az alkotás szabadságát, a színek fontosságát és a környezettudatosságot is képviseljük azzal, hogy pl régi bútorokat nem kidobunk, hanem új élettel töltjük meg. A kapcsolódás azonnal megtörtént. Kölcsönösen dolgozunk együtt, pl ha kilátogattok a biatorbágyi Nemiskacat Műhelybe (https://nemiskacat.hu/) akkor ott az egyedi függesztékek szép színes pamut kábelei tőlünk vannak. Természetesen tökéletesen passzolnak a festékek selymes, telt színeivel.

Itt találkoztam pár hete Enikővel és Orsival (https://fodororsidekorfal.hu/), hogy megvitassuk, hogyan is készülünk együtt a S/alon Budapest kiállításra egy igazán különleges standdal. Erről bővebben itt olvashattok.

De nem csupán Biatorbágyon vehettek személyesen festéket, hanem országszerte 8 stockist forgalmazza az Annie Sloan Chalk Paint és falfestékeket, az ő elérhetőségüket a következő linken megtaláljátok:

https://anniesloan.hu/kapcsolat/

De kik is ezek a stockistok vagyis forgalmazók:

Mindegyik stockist küldetése a bútorfestés népszerűsítése, annak hirdetése, hogy a bútorfestés egyszerű és szórakoztató. Ezt az élményt általában workshopokon keresztül osztják meg a nagyközönséggel.

Annie nagy figyelmet fordít a minőségre, így a stockistokat saját maga választja ki. Mindegyik családi vállalkozás, kis boltokkal és mindegyikőjük profi bútorfestő, így abszolút szakértő segítséget kaphat, aki betér az üzletekbe.

Akkor térjünk rá a falfestékekre:

Az Annie Sloan Falfestékeket a gyönyörű, matt, telített színek jellemzik. Minden általa alkotott szín neve beszédes, saját története van, szoros összefüggésben a pigmentek alakulásával, valamint a művészettörténettel. A Falfesték család színpalettáját a Chalk Paint színpalettája ihlette, így akár a falad és a bútorod is lehet ugyanolyan színű, bohém hangulatot csempészve a lakásodba.  A színeket egymással lehet keverni, így a színárnyalatok szinte végtelen variációját létrehozva. Falfestékek is nagyon jól fednek, moshatóak és súrolhatóak.

Ha további információra vagy kíváncsi, látogass el az https://anniesloan.hu/ weboldalra.

Élőben is megtekinthetitek mind a falfestékeket, mind a festett bútorokat, ha kilátogattok a közös standunkra szeptember 24-26 között a Papp László Sportarénába a S/alon Budapest kiállításra. Várunk mindenkit szerettel!

További érdekes tartalmakért és inspirációkért kövess minket Facebookon illetve Instagramon

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top