fbpx

Különleges papírmasé tálak

Vibráló színek, különleges formák

A lakberendezésben fontos szerepet töltenek be a kiegészítők. Színeket és életet visznek a lakásba. Merjünk merészebb darabokat választani, hogy a hatás garantált legyen.

Az első kérdés mindig ezekkel a tálakkal kapcsolatban, hogy miből készülnek. A válasz: papírmasé. Igen, az a papírmasé, amit akár sokan az iskolában is használtak rajz órán.

Engem személy szerint elbűvöl  az anyagnak a textúrája, mintája. Izgalmas felület, ami mindig más. Rusztikus hatású. Maga a kész termék rendkívül strapabíró, tartós, és nem törékeny. Ami minden alkalommal meglepetést okoz az a tálak súlya, ugyanis pehelykönnyűek.

Minden termék teljesen egyedi darab! 100%-ban kézzel készített és festett. Ennek köszönhetően minden tál egyszeri és pártalan.

Íme néhány nem mindennapi darab.

Sokszor felmerül a kérdés: "De mit tegyek bele?!"

Egy tál mindig jól jön. Stílusosan tarthatjuk rendben az ékszereinket, karkötőket, fülbevalókat.

Rendszerethetjük a hobbi kellékeinket. Tökéletes kis kiegészítők, fonalak tárolásásra.

Kínálhatunk benne gyümölcsöket, cukorkát.

Az észerekek mellett a laposabb tálak kíválóan alkalmasak potpuri dekoratív tárolására.

Minden egyes milliméter maga a csoda. Egyszerűen nem lehet betelni a látvánnyal, annyi felfedezni való részlet lakozik bennük.

IMG_20200422_1829342

A tenger szerelmeseinek figyelmébe ajánlom ezeket a gyönyörű kagyló tálakat. Gyöngyházas csillogásunkban minden ékszer csodásan mutat.

Akik a kicsit modernebb stílust keresik, azonak a geometrikus mintájú tálakat javaslom.

Bármilyen is legyen a stílusod, biztosan megtalálod a hozzád illőt! Csapj le a kedvencedre minél hamarabb, mert ne feledd, mindegyik darab páratlan, és csak ez az egy van belőle! Egyedi igény esetén vedd fel velünk a

További érdekes tartalmakért és inspirációkért kövess minket Facebookon illetve Instagramon

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top